SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Ayşe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Millî Eğitim Bakanlığınca, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere zengin içerikli kaynak desteği sunmak amacıyla, ortaokul ve lise düzeyinde toplam 15 kitaplık destek seti e-kitap olarak meb.gov.tr ve odsgm.meb.gov.tr internet adresinde erişime açıldı.

Ara

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Uzaktan Eğitimde Velilere Öneriler

10 Kasım'da yaptığımız etkinliklerle yüce önder Atatürk'ümüzü andık.

Kızılay Haftası okulumuz anasınıfı öğrencileri tarafından kutlandı.

Eyl

Okulumuz 9. sınıfına yerleşen öğrencilerimiz alan seçimlerini çalışma takvimi doğrultusunda 26 Eylül-01 Ekim 2020 tarihleri arasında yapacaklardır. Tercihler E-okul üzerinden yapılacaktır. E-okul üzerinden başvuru yapılamaması durumunda öğrenci velisinin okulumuza gelerek EK-1 formunu doldurması gerekmektedir.

Eyl

9-10-11.sınıf öğrencilerine yönelik Kazanım Değerlendirme Testi

Haz

Okul Halk Buluşmaları kapsamında okulumuz öğrencilerinin yıl boyunca yapmış olduğu eserler 31 Mayıs 2019 Cuma günü Hükümet Konağı önünde sergilenmiştir.Sergimizi İlçe Kaymakamı Kudret KURNAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DEMİRCAN ve vatandaşlar ziyaret etmiştir.

May

11 D sınıfı 1. grup öğrencilerimiz Müjgan BAŞ öğretmenleri rehberliğinde anasınıfı öğrencilerine animasyon gösterisi gerçekleştirdi.

May

İlçe iş sağlığı uzmanı öğrencilere eğitim verdi.İş güvenliği sergisi ve köşesi oluşturuldu.