SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Ayşe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Birsen GENÇ ve Sedanur ZENGİN isimli öğrencilerimiz Yenidüzce köyündeki evlerinde okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından ziyaret edildi.

Ara

Okul rehber öğretmenimiz tarafından çevresel risk faktörleri ve gençleri koruma yolları ile ihmal istismarı önleme konulu veli semineri yapıldı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle ilçemizde faaliyet gösteren bir özel eğitim merkezinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ara

Kariyer günleri kapsamında Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde okuyan mezun öğrencimiz Satu ŞENER ile söyleşi yapıldı.

Kas

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçe geneli liseler arası resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Şeyma Nur KAYA ikinci, Gamze COŞKUN ise üçüncü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz Ayşe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bu yıl 24 Kasım Öğretmenler günü İlçe Kutlamasına ev sahipliği yaptı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı  Öğretmenleri Şaban ARSLAN ve Mehmet ÇAM´ın hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı  Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi salonunda  devam etti.

Sunuculuğunu Edebiyat Öğretmenimiz Şaban ARSLAN´ın yaptığı programa Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre ALTINER Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, Milli Eğitim Müdürü İbrahim ARSLAN, Kurum ve Kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından  öğrenciler tarafından koro ve solo olarak türküler seslendirildi, şiirler okundu, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı video gösterimleri sunuldu.

Programın devamında yıl içerisinde emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet belgeleri verilirken, resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere düzenlenen ödül töreniyle program son buldu.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz topladıkları yapraklarla 10 Kasım temalı bir sonbahar etkinliği gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuz 12/B sınıfı öğrencilerinden Rabia KAYA 10 Kasım nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda edebiyat öğretmenimiz Şaban ARSLAN rehberliğinde hazırlanan program ile 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni yapıldı.

Kas

Vezirköprü Toplum Sağlığı Merkezi işbirliği ile öğrencilerimiz diyabet, diş sağlığı ve ergenlikte hijyen konularında bilgilendirildi.

Kas

2017/2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 30.10.2017 Pazartesi günü saat 14.00´te okulumuz konferans salonunda geçen yıllara göre daha yoğun katılım sağlanarak gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü,Okul Müdürü,Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen tarafından velilere bilgilendirme konuşmaları yapılmıştır.Velilerde kendi görüşlerini belirtmişlerdir.

Toplahtıda yeni yönetim kurulu için oylama yapılmış, oylama sonucu yeni yönetim kurulunun Ömer ŞEKER, Bilal GÜL, Keziban İŞLİYEN, Mert ÇELİK, Neşe MEMİŞ´ ten oluşmasına karar verilmiştir.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 29 Ekim 1923´de ilan ettiği Cumhuriyetimizin 94.yaşını okulumuz bahçesinde öğrenci  ve öğretmenlerimizin katılımıyla hep birlikte coşkuyla kutladık.

Edebiyat öğretmenimiz Sefa ÜNVERDİ koordinatörlüğünde hazırlanan programda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler ve yazılar okundu.

Ekm

İlçe kaymakamımız sayın Yunus Emre ALTINER 18.10.2017 Çarşamba günü okulumuzu bir takım incelemelerde bulunmak üzere ziyaret etmişlerdir.Okul müdürü Mustafa ÖZGÜNGÖR okul hakkında bilgi vererek istek ve ihtiyaçlar hakkında bilgilendirme yapmıştır.Sınıfları gezerek öğrencilerle görüşen ilçe kaymakamımız daha sonra öğretmenlerle toplantı yaparak görüş ve tavsiyelerini iletmişlerdir.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

2017-2018 Eğitim –Öğretim yılı 9. Sınıflar için hazırlanmış olan Uyum programı .9. Sınıfa kayıtlı 85 öğrencimizden yaklaşık 50 öğrencimizin ve sınıf rehber öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.Öğrencilerimizle sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde tanışma etkinlikleri ve diğer modüllerdeki etkinlikleri uygulanmıştır. Okul rehber öğretmenimiz tarafından okulun genel tanıtımı yapılarak okul gezdirilmiş ve buz kırıcılar etkinlikleri  düzenlenerek öğrencilerin etkileşimi sağlanmıştır.Veli katılımı toplu bir şekilde gerçekleşmemiş olup kayıt için gelen velilerimize okul gezdirilerek kurallar ve okulun genel yapısı hakkında bilgilendirme yapılmıştır.